سرویس Which Phone گوگل , شبکه های اجتماعی

راهنمای خرید گوشی‌های اندوریدی

 

با ابزار جدیدی که گوگل به تازگی ارائه کرده است، می توانید با پاسخ گفتن به حداقل سه سؤال درباره فعالیت هایتان با گوشی هوشمند، پیشنهاد گوگل را در مورد گوشی اندرویدی مناسب دریافت کنید.

 

این سرویس که Which Phone (کدام گوشی) نام دارد، با پرسش از حداقل سه موضوع از میان مهم‌ترین مشخصه های مورد نظرتان از یک گوشی هوشمند در زمینه های عکاسی، گوش گردن به موسیقی، فعالیت های شغلی، شبکه های اجتماعی، بازی، مشاهده ویدیو، گشت و گذار، سلامت، پیام دادن، تماس، وبگردی و ظاهر آن و میزان استفاده یا اهمیت هر یک از این موارد شروع می شود و پس از آن اپراتور مورد استفاده (مخصوص ایالات متحده) را می پرسد که با انتخاب گزینه Later می توانید از آن بگذرید و گوشی های پیشنهادی گوگل را مشاهده کنید.

 

مشخصات گوشی , گوشی اندروید

مشخصات و امکانات گوشی های هوشمند

 

در صفحه پیشنهادها سه گوشی مناسب تر معرفی شده اند که در زیر هر یک، مشخصات آن گوشی نیز نوشته شده است و می توانید با دو گوشی دیگر مقایسه کنید. همچنین می توانید با کلیک بر ‌فلش‌ سمت چپ صفحه نمایش‌، پیشنهادهای دیگر را نیز مشاهده کنید.

 

هر چند طراحی این سرویس ساده و زیبا و کار با آن نیز آسان است، ‌مسأله اینجا است که تقریبا با هر ترکیبی از شاخص ها، گوگل پیشنهادش از میان پرچمدارها و اغلب گوشی های سامسونگ گلکسی اس6 و اس 6اج، ال.جی جی4، اچ.تی.سی وان ام9، است. درست است که به طور طبیعی گوشی های پرچمدار در هر یک از این شاخص ها از بهترین ها هستند، اما مشکل اینجاست که با چنین فرضی، این سرویس جدید چندان هم مشکل گشا نخواهد بود.

 

با ‌وجود این، همچنان گزینه های محدودی نیز وجود دارند که کمک می کنند تا انتخاب بهتری داشته باشید. این گزینه ها عبارتند از اندازه، قیمت، اپراتور (مخصوص ایالات متحده) و جدیدترین ها که گوشی های متفاوت و گاه غیرمعمولی همچون Kyocera DuraForce را پیشنهاد می دهند. البته تغییر متوالی گزینه های در دسترس ممکن است باعث شود گوگل هم دچار اشتباه شود و همچون تصویر زیر، تصاویر و نام و مشخصات ناهمخوان را تحویل شما دهد.

 

گوشی های سامسونگ گلکسی،سرویس گوگل

Which Phone سرویس جدید گوگل برای خرید گوشی های اندرویدی

 

در مجموع، در حالی که این سرویس گوگل می تواند به خرید بهتر یک گوشی اندرویدی کمک کند، ‌آنچه مشخص است، اینکه هنوز این سرویس در خور نام گوگل نیست و نیاز به اضافه کردن گوشی های بیشتر و برندهای متنوع تر و بهبود شاخص ها و پیشنهادهای خود دارد و به صرف معرفی پرچمدارها نمی تواند راهگشا باشد. مشکل آخر اینکه این سرویس نیز از جمله خدماتی است که برای ایران ارائه نشده ‌و به منظور استفاده از آن نیاز به تغییر آی پی است.
منبع:tabnak.ir